Akaun setniaga.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Tribe SetNiaga.com - Buat Duit Online

Tribe SetNiaga.com - Buat Duit Online

Pengenalan Ringkas :

Hi, nama saya Tok Syed. Saya merupakan seorang usahawan internet sepenuh masa semenjak lebih dari 13 tahun yang lalu.. Ya.. 13 tahun, satu tempoh yang agak lama bagi mereka yang menceburi bidang ini.

Saya seperti anda juga; sudah berkeluarga dan mempunyai beberapa tanggungjawab lain yang perlu diselesaikan setiap bulan. Alhamdulillah sehingga kini saya survive walaupun hidup di kawasan bandar (secara spesifiknya Shah Alam) dan berupaya menjana lebih dari RM30,000 sebulan dengan hanya menjual produk orang lain sebagai affiliate!


Dengan rezeki yang dikurniakan ini, boleh dikatakan saya sudah mencapai tahap yang diimpikan ramai orang yakni kebebasan bekerja di mana-mana dengan tidak pening akan kekurangan income bulanan. Semuanya saya dapat almost consistent setiap bulan dari beberapa sumber dan salah satu sumber tersebut adalah dari "bisnes affiliate" yang bakal saya ceritakan ini.


Ini antara komisyen-komisyen kecil affiliate yang student saya dapat. 


Mana tidaknya; setiap pagi selepas menghantar anak-anak ke sekolah, saya akan menikmati sarapan bersama isteri dan anak bongsu di mana-mana tempat yang "rasa teringin" tekak nak makan pagi tu. Kemudian balik ke rumah berehat sebentar sesambil baca berita terkini di social media (ala.. main pesbuk jap..) dan saya akan mula semak inquiry, sales pada waktu tengahari itupon kebanyakannya saya buat samada di rumah atau kedai kopi atau di office saya sendiri.. saya pilih tempat di mana saya nak bekerja hari tu.. seronok bukan?


Waktu cuti panjang sedikit; kami anak beranak akan keluar bercuti ke mana-mana tempat yang ingin kami tuju.. tanpa fikir berapa budget perlu dikeluarkan. Ya.. ini realiti yang saya alami sekarang ini.. semuanya jasa dari pendapatan perniagaan online yang saya jalankan termasuklah dari "bisnes affiliate" ini!

Tetapi tidak semudah yang anda lihat.. saya tidak sampai ke tahap sebegini jika saya tidak pernah alami jatuh bangun.. 1001 eksperimen dan projek telah saya jalankan sepanjang saya menjadi usahawan sepenuh masa. Sehingga ada satu tahap terpaksa meminta ihsan hanya untuk membeli keperluan keluarga dari orang lain..

Dari apa yang saya pelajari dan eksperimentasi, saya mula mengajar dan menyampaikan ilmu yang saya tahu kepada orang lain agar ia mendatangkan benefit kepada orang di sekeliling saya. Sudah ribuan orang saya ajar samada melalui personal coaching, kelas, seminar sehinggalah kepada in-house training di tempat perniagaan mereka.Alhamdulillah telah membantu ramai orang melalui teknik-teknik "cara buat duit online" yang diajar. Sekarang saya fikir mungkin melalui pendekatan menjual dan mengajar dalam bentuk ebook, telegram serta FB support ini tentang "cara buat duit online melalui affiliate" ini, akan lebih memudahkan lagi mereka di luar sana untuk belajar tidak kira di mana anda berada.
"Benda boleh belajar online, buat apa nak gi coaching.." kan? Jadi itu yang saya usahakan juga untuk terbitkan ebook panduan ini dan untuk dijual pada lebih ramai orang lagi agar ia boleh mendatangkan manfaat kepada semua! InsyaAllah..!

Seronok kan mendengar cerita- cerita best tentang orang kan? Sekarang ini hasrat saya, saya nak anda boleh buat apa yang saya buat dan anda boleh dapat apa yang saya dapat! Azam saya pada tahun ini, saya nak lagi ramai saya boleh bantu tunjukkan jalan untuk dapatkan income dan jana pendapatan online dari bisnes affiliate ini! Kerana ia sangat senang untuk di-duplikasi dan replikasi oleh semua orang!


JADI, FIKIRKAN KEMBALI.. MAHU TAK JIKA SAYA AJAR DAN TUNJUKKAN CARA UNTUK DAPATKAN RM100-RM500 SETIAP HARI HASIL DARI BISNES ONLINE AFFILIATE INI?


MAHUKAH ANDA UNTUK MENDAPAT KOMISYEN SEBEGINI SETIAP HARI?

BISNES YANG MANA ANDA TAK PERLU ADA PRODUK, BUKAN MLM @ PONZI.. IANYA PERNIAGAAN DI MANA ANDA JUAL PRODUK MAYA YANG TELAH KAMI SEDIAKAN BESERTA BAHAN MATERIAL DAN CARA MENJUALANYA. HANYA PERLU FOLLOW STEP-BY-STEP A-Z SAHAJA..


JIKA YA, MAKA TERUSKAN MEMBACA DAN TONTON VIDEO DI BAWAH INI SAMPAI HABIS.
Penerangan Ringkas :

Apa yang bakal anda beli ini adalah satu ebook (dalam bentuk digital, boleh dibaca terus menggunakan handphone atau laptop kerana ia berbentuk format pdf) yang mengandungi beberapa bab module/silibus perkara yang saya akan ajar tentang bagaimana hendak bermula sebagai "buat duit dengan bisnes affiliate".

Selain itu juga, anda akan dimasukkan ke dalam satu telegram channel di mana anda akan diberikan access kepada

  • bahan-bahan marketing yang diperlukan untuk mempromosikan bisnes affiliate ini
  • cara setup Instagram Ads yang sangat powerful di mana anda akan ditunjukkan cara untuk mendapatkan targeted audience yang mempunyai buying power yang tinggi, berkualiti serta spending ads yang berbaloi
  • disamping itu FLOW serta SALES FUNNEL yang digunapakai oleh kami dalam closing sales bagi strategi bisnes affiliate ini.

Apabila anda telah berjaya melakukan pembelian (bayaran diluluskan), maka sila semak email anda untuk join channel telegram kami kerana di dalam itulah kami akan letakkan ebook, material marketing serta link group sokongan sebagai rujukan anda kelak.


Selamba sahaja nak dapatkan RM500 sehari hasil dari bisnes online affiliate ini kalau tahu caranya..Apa yang anda perlu buat adalah mengikuti step-by-step seperti mana yang diajar di dalam ebook ini. Step-by-step yang diterangkan ini  sangat mudah difahami oleh orang biasa dan ianya bermula dari seawal proses register affiliate sehingga proses marketing yakni cara buat Ads menggunakan teknik yang kami ajarkan.

Sebagai pembeli, anda tidak perlu risau akan "tools marketing" kerana ia dibekalkan sekali. Anda boleh pilih mana-mana tools marketing yang diberikan oleh kami kelak di dalam telegram group dan terus run ads menggunakan teknik yang kami ajar.
Kemudian releks tunggu duit komisyen masuk jika ada pembelian! 


Mungkin dengan apa yang kami perkenalkan ini dapat mengubah sedikit sebanyak sumber pendapatan harian anda! Mana tidaknya ada di kalangan rakan kami yang menggunakan teknik yang kami ajar dapat mengumpul lebih RM20,000 dalam masa 40 hari (dalam sebulan lebih).


Ini pula bayaran komisyen terbaru yang saya terima.. tak sampai sehari lagi tu..

Anda boleh lihat sendiri bukti pendapatan di dalam video penerangan ringkas di atas sebagai rujukan. Apa yang penting di sini adalah follow step-by-step apa yang kami ajarkan, dan insyaAllah ia akan memberikan hasil yang lumayan kepada anda kelak! 


Flow Pembelian :

Anda buat pembayaran > Sistem akan check dan verify pembayaran > Jika lulus anda akan dapat email pengesahan pembelian > Klik link channel telegram yang terdapat dalam email tersebut untuk download ebook yang dibeli. Harap maklum.


Nota Kaki:

Sila gunakan coupon di bawah untuk mendapat harga diskaun dari kami semasa melakukan pembelian.


Cuba anda fikirkan kembali.. ketika tengah kering takda duit.. tiba-tiba dapat bayaran komisyen affiliate seperti di atas ini.. bukan sekali tu je.. tapi berkali-kali setiap kali berlakunya pembayaran komisyen kepada anda.. tentu best kan???


JADI JANGAN TUNGGU LAGI. DAPATKAN PANDUAN EBOOK BUAT DUIT ONLINE DENGAN BISNES AFFILIATE INI DI BAWAH. UNTUK MEMBELINYA DENGAN HARGA YANG MURAH, MAKA MASUKKAN COUPON YANG TERTERA DI BAWAH INI KETIKA MELAKUKAN PEMBELIAN YA. SEMENTARA HARGA MASIH LAGI MURAH! HARGA AKAN DINAIKKAN APABILA KUOTA MENCUKUPI, HARAP MAKLUM.

HARGA RM100 SEMENTARA MASIH ADA