Sistem Viral Troopers

Sistem Viral Troopers

Salam dan hai. Boleh panggil saya Ridzuan Richie. Pengalaman saya di dalam dunia 'Make Money Online' @ Online Marketing lebih daripada 10 tahun sejak tahun 2007/2008 lagi. Mungkin saya tak dikenali ramai kerana cara saya buat duit online sejak dulu lagi TIDAK MEMERLUKAN POPULARITI. Anda boleh baca lebih lanjut mengenai saya di www.Richie.my



Bukan apa, sekarang terlalu ramai yang berniaga online. Apatah lagi nak raya ni memang ramai yang akan merancakkan lagi promosi perniagaan masing-masing sebab nak kumpul duit belanja raya nanti.

Itu baru mereka yang part time, belum campur lagi dengan stokis-stokis dan 'founder' produk lain. Jadi macam-macam cara marketing yang diorang akan lakukan. Kalau Facebook Ads tu rasanya kalau produk kita ni tak betul-betul unik dan lain daripada yang lain, maka tenggelamlah bisnes kita.

Ejen buat Ads target sana sini. Stokis tembak kaw-kaw targeting iklan power-power. Founder produk buat iklan macam esok Mark Zuckerberg nak tutup tutup platform Facebook Ads. Tak rasa sengit ke persaingan?



Kalaulah bajet iklan kita RM50 sehari, boleh tak nak lawan dengan marketing orang lain yang ada bajet RM2,000 sehari? Bukan nak takutkan, tapi memang ramai pun stokis-stokis buat iklan sampai RM20,000 seminggu! FUHHHH! Logik akal, kita boleh lawan tak?

Ya lah kan, masing-masing dah ada plan masing-masing sempena nak raya ni. Memang bajet iklan pun lebih tinggi daripada kebiasaannya. Walaupun kita yakin, tapi haruslah berwaspada.

TAKUT TAK BERAYA NANTI.

Walaupun raya ni adalah peluang kita nak buat duit, tapi janganlah sampai membinasakan diri kita juga.



BERSIAP SEDIA UNTUK LONJAKKAN MARKETING & JUALAN



Anda tidak memerlukan bajet yang tinggi untuk menggunakan sistem ni, tetapi lagi tinggi bajet pengiklanan anda memang lagi bagus.

Anda boleh mula dengan bermodalkan RM50 sahaja dan anda boleh mula rasakan kesan marketing daripada sistem ni. Modal RM50 tetapi hasil macam modal RM500!

BUKAN modal RM5,000 tapi hasil macam modal RM50! Jangan dibiarkan duit anda terbakar begitu saja, DAPATKAN VIRAL TROOPERS!



Ada banyak jalan shortcut yang anda boleh praktikkan jika menggunakan sistem Viral Troopers ni. Antaranya, senang-senang saja anda boleh dapatkan database pesaing anda ataupun produk jenama lain.

Anda tidak perlu lagi bersusah payah nak dapatkan target 'audience' untuk bisnes anda. Contohnya jika anda jual produk kuruskan badan, anda hanya perlu fikirkan jenama-jenama produk kurus yang sudah terkenal dan terus setkan di dalam sistem.

Sistem Viral Troopers akan mulakan marketing pada mereka. Senang saja!


Bahagian yang paling best sekali! Anda boleh target betul-betul pada target prospek (bakal pelanggan) yang anda inginkan dan anda betul-betul yakin pada prospek tersebut.

Salah satu, anda boleh target pada kawasan yang boleh mendapatkan produk/servis bisnes anda. Bayangkan anda nampak individu dan golongan yang boleh jadi pelanggan anda, anda terus setkan dalam sistem dan mereka akan dihantui dengan bisnes anda.

Ada beberapa jenis targeting yang anda boleh gunakan dalam Sistem Viral Troopers. Anda hanya perlu set dan biarkan ianya beroperasi sepantas kilat!



Sistem Viral Troopers ni memang lain macam sikit. Kesan marketing dia memang betul-betul memberikan impak yang tinggi. Kesan dia sama macam kalau anda buat marketing daripada rumah ke rumah, ketuk pintu dan promosi produk/servis anda.

Bagi mereka yang nak NAIKKAN BRANDING bisnes, memang sesuai sangatlah guna Sistem Viral Troopers ni.


Ini adalah perkara yang paling ketara sekali kerana sudah semestinya kos pengiklanan anda sudah jimat kaw2, dan ini membuatkan ROI (Return of Investment) juga turut meningkat dengan ketara sekali.

Sistem Viral Troopers akan menjadi antara cara marketing yang utama buat bisnes anda nanti.




Sistem Viral Troopers sangat sesuai untuk semua jenis perniagaan, sama ada online mahupun offline. Daripada sekecil-kecilnya bisnes sampailah bisnes yang peringkat antarabangsa sekali pun boleh gunakan sistem ni.

Jangan sampai ada Bangla yang guna sistem ni nak promote carwash diorang, baru anda nak guna sistem ni kan.

Tidak semestinya bisnes yang menjual produk saja yang boleh gunakan sistem ni. Mereka yang ada bisnes dalam bentuk servis pun sangat digalakkan untuk adaptasikan cara marketing baru ini.







Pasti ramai yang takut-takut dengan persaingan sengit musim nak raya ni kan? Ya lah, dahlah nak dekat raya ni, dah tentu ramai yang fokus belanja duit pada persiapan raya. Bisnes yang berkaitan dengan produk Raya mungkin boleh buat sales kaw2.

Tapi bagaimana pula dengan produk lain? Mesti gundah gulana kan. Nak tak nak kena cari duit lebih jugaksempena raya ni.


Tutorial ini dalam bentuk video dan memang terbaik kaw2! Rasanya kalau dah tengok video ni nanti  takut dah tak buat bisnes sedia ada je nanti. Hahaha! Saya berat hati nak kongsi sebab takut ramai yang akan eksploitasi cara buat duit ni.

Tapi saya rasa mungkin tak salah untuk kongsikan untuk ramai lagi rasa rezeki bersama-sama. Tapi AWAS! Mungkin ramai yang akan berhenti jadi ejen dan stokis produk lepas tengok video ini. KENAPA?


  • PASARAN SATU DUNIA! Ramai yang tak puasa dan tak raya, jadi diorang boleh beli produk macam biasa.
  • POTENSI TINGGI! Malaysia biasa-biasa lagi, tapi kalauh dah Eropah dan lain-lain memang ramai SUKA BELI ONLINE. USD100 macam RM100 je bagi diorang.
  • KOMISYEN LUMAYAN! Wuiihh dalam USD tau! Kalau dalam RM pun besar jugak nilai dia dalam RM70 - RM100 setiap jualan.
  • JUAL BARANG FREE TAPI DAPAT KOMISYEN! Rasanya ini yang paling kaw2 sekali. Mana tak nya, bagi orang barang free pun boleh dapat komisyen dalam USD10 - USD15. Memang rugi la kalau anda tak nak tahu pasal benda ni.


Mesti anda dah tak sabar lagi nak tahu macam mana nak jana USD kaw2 kan?



Anda akan menerima akses website panduan tutorial dalam bentuk video, langkah demi langkah cara untuk SETUP Sistem Viral Troopers dan juga cara-cara untuk jana pendapatan dalam USD di musim puasa ni.

Rakaman video tutorial ni memang mudah faham dan senang untuk anda belajar berulang kali dan lihat langkah demi langkah dengan jelas sekali. Bagi mereka yang newbie pun gerenti boleh buat dengan cepat.

Selain itu turut juga disertakan di dalam website nanti ruang pertanyaan bagi mereka yang ada sebarang kemusykilan dan mungkin juga ada yang inginkan bantuan yang lebih mendalam lagi. Sistem Support akan sedia menjawab soalan-soalan bernas anda.


 



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Sistem Viral Troopers (RM79) HABIS STOK
Sistem Viral Troopers (RM99) HABIS STOK
Sistem Viral Troopers (RM119)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau