Akaun setniaga.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Lubuk Kerja Online

Lubuk Kerja Online


SEBELUM JUALAN DITUTUP..!!INI MERUPAKAN ACCESS PANDUAN BERBENTUK EBOOK YANG MENYENARAIKAN BEBERAPA PLATFORM DI MANA ANDA BOLEH LAKUKAN TASK-TASK ONLINE DAN MENERIMA UPAH DARI MEREKA. SETIAP TASK YANG DILAKUKAN MEMPUNYAI KADAR UPAH TERTENTU OLEH PELBAGAI PLATFORM BERBEZA YANG DISENARAIKAN DALAM PANDUAN INI.


BEST KAN? KERJA NYA JUGA SIMPLE-SIMPLE SAHAJA

Lihat sahaja upah setiap kerja yang diberikan... berbeza beza dengan level kepayahan kerja tersebut... asalkan anda ada handphone, akaun FB maka senang untuk anda buat kerja-kerja yang ada.  Untuk platform di atas, tiada yuran/fee yang dikenakan bila anda register! Itu yang menarikanya. Ini merupakan salah satu platform yang kami perkenalkan dalam EBOOK Access Panduan Lubuk Kerja Kosong. Dan kebanyakan platform yang diperkenalkan nanti adalah PERCUMA. Anda membayar RM49 adalah untuk mendapatkan Access Panduan Lubuk Kerja Kosong ini.

BEST KAN? Oleh itu, saya ingin dedahkan ACCESS PANDUAN LUBUK KERJA KOSONG INI kepada anda. Apa yang perlu anda buat adalah hanya membayar RM49 sahaja untuk access ke dalam channel telegram kami. (Anda bayar untuk dapatkan access kepada method. Jangan terpedaya, mostly untuk register platform-platform yang kami kenalkan adalah PERCUMA, cuba ada 1-2 yang berbayar (premium access).


APA YANG ANDA DAPAT BILA MEMBELI ACCESS LUBUK KERJA KOSONG

Sebaik sahaja anda melakukan pembayaran. Admin akan mengesahkan pembayaran anda dalam masa 24 jam. Kemudian anda akan diberikan Email access untuk download segera panduan-panduan khas yang kami sediakan (dalam bentuk ebook) di mana akan ditunjukkan satu tempat yang menyenaraikan platform-platform lubuk kerja-kerja kosong yang boleh dibuat on-the-spot oleh anda sendiri dan bayaran diberikan terus ke bank akaun atau akaun Paypal anda. Sudah ramai yang cashout dan withdraw hasil dari kerja-kerja yang telah diapproved oleh admin. Lihat di bawah ini:

CONTOH JOB/TASK YANG DITAWARKAN OLEH ADVERTISER DI BEBERAPA PLATFORM YANG KAMI KENALKAN DI DALAM ACCESS PANDUAN LUBUK KERJA KOSONG INI.


INI BARU SEDIKIT... ADA BANYAK LAGI DI PLATFORM-PLATFORM BERBEZA..
Ini antara bayaran-bayaran yang telah diperolehi oleh pekerja-pekerja online kami. 


"Duduk di rumah sahaja, share di FB.. ada yang share di Whatsapp" Senang kan? Jadi sebab itu kami perkenalkan beberapa platform khas (lubuk tersebut) untuk anda semua yang sukar mendapat pekerjaan. Di lubuk ini, kami sediakan kerja-kerja atau task yang anda boleh buat setiap hari.

Setiap task ada bayarannya tersendiri. Sudah ramai yang telah buat dan withdraw hasil dari kerja-kerja yang telah dibuat. Seronok kan mendengar cerita- cerita best tentang orang kan? Sekarang ini hasrat saya, saya nak anda boleh buat apa yang saya buat dan anda boleh dapat apa yang saya dapat! Azam saya pada tahun ini, saya nak lagi ramai saya boleh bantu tunjukkan jalan untuk dapatkan income dan jana pendapatan online dari bisnes affiliate ini! Kerana ia sangat senang untuk di-duplikasi dan replikasi oleh semua orang!


JADI, FIKIRKAN KEMBALI.. MAHU TAK JIKA SAYA AJAR DAN TUNJUKKAN LUBUK UNTUK DAPATKAN DUIT SETIAP HARI HASIL DARI KERJA/TASK YANG KAMI SEDIAKAN DI LUBUK TERSEBUT?
Ini pula bayaran komisyen terbaru yang pekerja terima..

Cuba anda fikirkan kembali.. ketika tengah kering takda duit.. tiba-tiba dapat bayaran seperti di atas ini.. bukan sekali tu je.. tapi berkali-kali setiap kali berlakunya pembayaran komisyen kepada anda.. tentu best kan???
NOTA: JIKA ANDA MENGHADAPI MASALAH SEMASA MELAKUKAN BAYARAN MENGGUNAKAN  SENANGPAY, MAKA ANDA BOLEH PILIH METHOD PEMBAYARAN KE-2 YAKNI TRANSFER SECARA MANUAL. SELEPAS ITU UPLOAD BUKTI PEMBAYARAN DI BORANG YANG DISEDIAKAN. HARAP MAKLUM.


SEBELUM JUALAN DITUTUP..!!